Litt om meg
Min intresse for hund
Jeg har alltid hatt intresse for hund.Så det startet med at jeg gikk turer med en terrier som bodde i nabo laget da var jeg var 9 år .Vi bodde i blokk og der var det ikke lov å ha hund,så jeg fikk dekket mitt forhold til hund .Det gikk en del år, så ved en tilfeldighet var min far på butikken da han møtte en han kjente.Han hadde en dverg puddel som var 3 år og som kom fra Bodø som han ville gi bort.Den hadde vært omplassert 3 ganger allerede,men min far var lett å overtale.Jeg fikk meg en overraskelse når pappa kom hjem med en hund, gjett om jeg var glad da!!! Det var en svært nervøs hund som ikke tålte høye stemmer,da sprang han under sofaen.Men med mye tolmod og kjærlighet så ble han en hærlig hund.Han var hos oss en mnd. så måtte han være hos min tante,da det fremdeles ikke var lov å ha hund der vi bodde.Jeg var ofte på besøk til Prince og til tante,de kom hjem til oss,det var kun lov til å ha besøk av hund.Prince som han het levde lykkelig til han ble 10 år,da ble han syk å vi måtte ta den tunge avgjørelsen å avlive han.Det var en trist tid.Jeg bestemte meg for at skulle jeg ha hund,så måtte jeg ha en puddel.Så i 1983 kjøpte jeg meg en mellompuddel hos Marianne Pallokat og den fikk navnet Prince 2 .Fikk tak i ei lang håret schæfer tispe da Prince var 1 år, det gikk kjempe bra. Det hadde seg slik at også jeg flyttet til Korsvegen der Marianne Pallokat bodde, og det var i 1984. Det gikk ca. 2 år da fikk jeg tilbud om å være deleier på ei brun mellompuddel tispe som Marianne hadde, hun fikk kalle navnet Likka. Hun ble Nuch.. på 3 utstillinger, men da var basillen satt seg og det kom en dvergpuddel og en toy puddel som jeg var deleier med Mary,Som vi var på utstillinger med.Hadde en del år opphold fra utstillingsringen, da mine hunder begynte å eldes i kropp og sinn,de fikk noen gode år sammen.
KENNEL LYNGMOEN

Så etter noen år,det var den10.11. 1999 det ble født ei mellom puddel tispe på Heimdal hos Mary Eggen et nytt avsnitt begynte.Mary overtalte meg til å kjøpe denne tispa,og det gjorde jeg.Hun fikk navnet Cassandra,hun gjordet det veldig bra på utstillinger fikk 10 cert før hun ble Nuch. og hun ble også Svensk champion.Så i 2001 søkte jeg på kennel navnet Lyngmoen og fikk det godkjent.😀

HER HAR JEG BODD SIDEN 1984 Å TRIVES GODT!
I 2002 ble Cassandra parret med Juniper The millenium(Timmi) så ble det ei nydelig tispe født hun fikk navnet Angeline(Lyngmoen`s Angelina på stamtavla)hun ble stilt som valp 4 ganger hun har 4 B.I.R og BIG.1 og BIG.2x 2 og BIS 2. Og som voksen fikk hun 7 cert før hun ble Champion,hun avsluttet sin karriere med andre plass på mestvinner lista i 2005.Hun har hatt 3 kull og har 3 døttre som hun har til daglig rundt seg,hun er ei omsorgsfull mor enda,pusser dem i øynene og ørene og det liker dem godt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Barbro Haugen | Svar 19.08.2021 21:18

Hei🙂

Vi er en familie på fem, tre sønner på 20, 18 & 14.
Vi har lenge sett etter en dvergpuddel, jeg hadde det i oppveksten, en herlig rase! Vi bor landlig til i Askim, i indre Østfold..stor boltreplass, 1,5 mål tomt.
Vi er kjærlige mennesker, jeg jobbe

Line | Svar 31.01.2011 14:42

Hei, takk for at du har lagt ut litt info om puddel klipp. du har en fin side og fine hunder. Mvh Line

vivian skoglund | Svar 13.04.2010 10:43

var inne å tittet på siden deres:) fant den mens jeg lette etter veiledning for klipp av puddel. Kjempe fin side!
Ha en fin dag!
mvh. vivian

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.08 | 21:18

Hei🙂

Vi er en familie på fem, tre sønner på 20, 18 & 14.
Vi har lenge sett etter en dvergpuddel, jeg hadde det i oppveksten, en herlig rase! Vi bor landlig til i Askim, i indre Østfold..stor boltreplass, 1,5 mål tomt.
Vi er kjærlige mennesker, jeg jobbe

...
18.08 | 18:57

Hei Har ikke planer på kull før neste år og da på 2 dvergpuddel Har sluttet med avel på mellom. Mvh. Solfrid

...
18.08 | 18:05

Hei🙂

Vi er en familie på fem, tre sønner på 20, 18 & 14.
Vi har lenge sett etter en dvergpuddel, jeg hadde det i oppveksten, en herlig rase! Vi har lett et års tid, så prøver å få kontakt med forskjellige, seriøse oppdrettere.Fant dere på nettet, så vil

...
30.05 | 02:18

Jeg og samboeren min ønsker oss veldig en dverg eller toy puddel. Ta kontakt for mer informasjon om oss.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE