GODE SITATER
En klem er ikke bare deilig ,det er livsnødvendig.En klem kan lindre smerte og dålig humør.Gjør den lykkelige lykkeligere og den mest trygge trygg.En klem føles godt,overvinner frykt,løsner spenninger og gir mosjon:vi skal strekke oss om vi er små og bøye oss om vi er høye.En klem skader ikke miljøet det sparer energi og krever ikke utstyr.En klem gjør en glad dag gladere og en umulig dag mulig.
En tanke og et smil kan flytt mange mil,men en klem og søte ord kan gjøre mere enn man tror,man glemmer ofte å si "Det er viktig for meg å fortelle det til deg"
Gode tanker ,gode ord sprer lykke på vår jord.
De beste medisin i livet er en trofast venn.
Det fine med livet kommer ikke an på hvor du er.. men hvor glade andre blir pga. av deg.
Livet er fullt av fantastiske ting: solnedganger,vakre regnbuer,skjønne blomster,latter og gleder,stille øyeblikk,og flotte mennesker som deg
Jag bludade och såg dig och du såg mig.Jag gick ett steg nærmare dig och du sprang emot nig. Du kysste mig over hela ansiktet, jag njøt.Jag oppnade øgonen och fremfør mig stod min hund med tungan utenfør.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 11:00

Hei Har ikke noen valper nå,og har en del på min venteliste.Og kan ikke låve noe.Men hvis dere ønsker å stå på ventelisten.Send meg flere oppl.om dere på mail.

...
18.11 | 18:48

Hei
Vi er en famile på 4 som har veldig lyst på en toy- eller dvergpuddel valp. Har dere noen valper nå? evt. mulig å få stå på venteliste?

mvh Kristine

...
18.09 | 13:40

Hei Skal ha valper i høst/vinter men har en del på vente liste.men kan sette deg opp hvis du vil ? Mvh.Solfrid

...
14.09 | 20:19

Hei , jeg er interessert i dvergpuddel valp helst svart han , har dere valper utover høsten ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE